Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog DJECO – igre s kartami

DJECO – igre s kartami

Navodila družabnih iger za prenos 19. jun. 2023 2 minuti
Kristýna Křížová
Priljubljene igre s kartami za otroke, primerne za dom in potovanja.

 

Ime igre: Batamo – besedna vojna, originalno ime: Batamo, koda: DJ05189.
Opis: Odlična igra za vadbo besedišča, pri kateri morajo otroci napenjati možgane ob črkah v besedah. Kdo se bo prvi spomnil besede, ki vsebuje črko na obrnjeni karti in je povezana z izbrano sličico?
Pravila za prenos

Ime igre: Kdo je večji? – Karte za najmanjše z živalcami, originalno ime: Batanimo, koda: DJ05177
Opis: Priljubljena igra za primerjanje velikosti, kjer igralci obračajo karte s svojega kupčka in tisti, ki obrne največjo žival, pobere karte drugih.  
Pravila za prenos

Ime igre: Majhne dvojice , originalno ime: little Match, koda: DJ05061
Opis: Igra za najmanjše, katere cilj je znebiti se vseh svojih kart. Pomagajte živalim, da bodo pravilno razporejene!  
Pravila za prenos
 

Ime igre: Majhne družinice, originalno ime: little Family, koda: DJ05062
Opis: Živali iščejo svoje prijatelje – pomagajte jim! Vse je prilagojeno majhnim otrokom. Naloga igralcev je ustvariti in dobiti čim več parov. 
Pravila za prenos
 

Ime igre: Poljubček za lahko noč, pa spat!, originalno ime: Bisous Dodo, koda: DJ05176
Opis: Prijazna igra za najmanjše otroke, idealna pred spanjem. Zbirajte karte, punčko položite v postlano posteljico v škatlico za karte in ko zaspi, si izberite nagrade, navedene na kartah: poljubček, božanje, žgečkanje. 
Pravila za prenos

Ime igre: Sardine, originalno ime: Sardines, koda: DJ05161
Opis: Akcijska igra, ki razvija sposobnost opažanja in spomin. Vsaka konzerva vsebuje različne sardine. Ali lahko med svojimi kartami najdete tiste, ki so bile v konzervah? 
Pravila za prenos

Ime igre: Zlati vlak, originalno ime: Golden Train, koda: DJ05084
Opis: Na Divjem zahodu je mogoče vse! Cilj igre je zgraditi najdaljši vlak in napasti nasprotnikove vagone, ne da bi vas pri tem ujel šerif.  
Pravila za prenos


Ime igre: Pošasti , originalno ime: Monstre toi, koda: DJ05091.
Opis: Ta igra bo preizkusila vaše spretnosti opazovanja in spomin. Katero skupno lastnost imajo pošasti? Za to boste otrebovali odlične opazovalne sposobnosti in fotografski spomin. 
Pravila za prenos

Ime igre: Dino Draft, originalno ime: Dino Draft, koda: DJ05093.
Opis: Strateška igra za otroke. Dinozavre izbirajte pazljivo, saj si igralci karte med seboj izmenjujejo in v vsakem krogu lahko izberete le eno karto. 
Pravila za prenos

 

Ime igre: Bataflash, originalno ime: Bataflash, koda: DJ05118
Opis: Vsi igralci imajo svoj kupček kart postavljen s sliko navzdol. Vsi hkrati obrnejo zgornjo karto s svojega kupčka. Hitrost in dobra spretnost opazovanja zmagata ...  
Pravila za prenos
 

Ime igre: Batazaver, originalno ime: Batasaurus, koda: DJ05136
Opis: Zapomnite si, katera karta ima najmočnejšega dinozavra, da lahko nanj postavite svojega dinozavra, ki bo premagal dinozavre ostalih. Odlična igra po principu »močnejši zmaga« z elementi spomina.  
Pravila za prenos
 

Ime igre: Čarovnice, originalno ime: Diamoniak, koda: DJ05117
Opis: Živahna igra za male čarodejke! Zmaga tista, ki bo iz kart prva uspela zgraditi svoj grad. Zbirajte karte gradu, jih kupujte in zavarujte svoj nedokončani grad pred napadom.
Pravila za prenos
 

Ime igre: Črni Peter – Mistigri, originalno ime: Mistigri, koda: DJ05105
Opis: Čudovit in neobičajen dizajn. Ob postavitvi dveh enakih kart eno ob drugo iz njiju nastane nova slika. Nato se lahko z otroki pogovorite o tem, kar vidite: preštejte živali, poimenujte barve ...  
Pravila za prenos
 

Ime igre: Mačja vojna, originalno ime: Bata - Miau, koda: DJ05139
Opis: Največja mačka zmaga. Kaj pa, če sta v enem krogu dve enako veliki mačji gospodični? Začne se boj za največjo mačjo gospodično. 
Pravila za prenos
 

Ime igre: Čarovniška šola, originalno ime: Magic School, koda: DJ05144
Opis:  Bi radi opravili izpite iz čarovništva? Potem morate združiti moči in pridobiti pravi čarobni predmet za vsakega igralca. V kompletu je 32 kart, ena igra traja 10 minut. 
Pravila za prenos
 

Ime igre: Mladički, originalno ime: little Mime, koda: DJ05063
Opis: Majhne živalce so se izgubile. Hitro jim pomagajmo najti pot domov! Vse je prilagojeno majhnim otrokom, trajanje igre, ilustracije in preprosta pravila. 
Pravila za prenos

Ime igre: Mysterax, originalno ime: Mysterax, koda: DJ05096
Opis: Cilj igre je čim hitreje najti »vsiljivca« (majhen predmet ali majhno žival), ki ne sodi na sliko na karti.
Pravila za prenos
 

Ime igre: Piou Piou, originalno ime: Piou Piou, koda: DJ05119
Opis: Panika v kokošnjaku. Naloga igralcev je, da med igro zberejo tri piščance, kar pomeni, da morate združiti petelina, kokoš in gnezdo. Pozor na lisico.
Pravila za prenos

Ime igre: Pirati, originalno ime: Piratatak, koda: DJ05113
Opis: Akcijska igra za prave pirate! A preden izplujete, si morate zgraditi svojo ladjo! Zbirajte karte ladje, jih kupujte in bodite prvi, ki jo sestavi.
Pravila za prenos
 

Ime igre: Sestavi pravljico Rdeča Kapica, originalno ime: Méchanlou, koda: DJ05126
Opis: Živahna igra s kartami o Rdeči Kapici, v kateri zmaga tisti, ki prvi uspe iz kart sestaviti znano pravljico. Toda pozor: volk preži tudi v tej igri! 
Pravila za prenos

Ime igre: Pozor, volk! , originalno ime: Familou, koda: DJ05103
Opis: Pomagajte vsem živalskim družinam, da se zberejo in skrijejo pred volkom! Če vam uspe popolnoma sestaviti vseh sedem družin, ste skupaj zmagali nad volkom! Sicer je zmagal volk in igralci so izgubili. 
Pravila za prenos

Ime igre: Vojna s kužki – Bata Waf , originalno ime: Bata - Waf,
koda:
DJ05104
Opis: Največji kuža zmaga, ampak kaj se zgodi, če sta v enem krogu dva enako velika kužka? Potem recite Bati – haf in sprožite obračun – dodaten boj za največjega kužka. Preprostost, hitrost in smešne slike.
Pravila za prenos

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PREKINITEV PRODAJE:


Ime igre: ABC njam!, originalno ime: ABC Miam!, koda: DJ05147
Opis: Igra za razvoj besednega zaklada. Pošasti si želijo jesti besede ... vendar ne katerih koli! Vsaka pošast ima rada nekaj drugačnega. Cilj igre je, da kot prvi nahranite svoji dve pošasti.
Pravila za prenos

 

Ime igre: Animomix, originalno ime: Animomix, koda: DJ05146
Opis:  Sestavite žival iz treh kart, vendar bodite previdni. Vseh glav in nog ni mogoče povezati z vsemi telesi. 
Pravila za prenos



Ime igre: Mesto junakov, originalno ime: Hero Town, koda: DJ05143
Opis: Mesto je bilo napadeno, zdaj mu lahko pomagajo samo še superjunaki. Sodelovalna igra za otroke od 6 let starosti bo preizkusila vaš spomin in sposobnost dela v skupini. Če vam uspe, boste rešili mesto.
Pravila za prenos
 

Ime igre: ABC Cin cin, originalno ime: ABC Dring!, koda: DJ08484
Opis: Preverite svoj besedni zaklad, sposobnost opažanja in hitrost.  Prvi igralec, ki izbrano črko poveže z elementom, prikazanim na karti, hitro pozvoni z zvončkom in v tem krogu igre zmaga.
Pravila za prenos

Spletna trgovina
Deli
Kristýna Křížová Kristýna je ustanoviteljica in duša Agatinega sveta in ga usmerja. Skupaj s sestro Lucio raziskujeta češke in tuje blagovne znamke, da bi v Agatin svet vključili najboljše igre in igrače. Kajti samo igre, igrače, knjige in sestavljanke, ki jih odlikujejo koristnost za otroke, kakovost izdelave, varnost in dizajn, so lahko del Agatinega sveta. In to je svet, ki ga ustvarjajo za nas.