Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Namigi montessori: 3 naše najljubše blagovne znamke

Namigi montessori: 3 naše najljubše blagovne znamke

Nasveti pri izbiri iger in igrač 30. maj 2023 3 minute
Tereza Kotilová
Všeč vam je tematika M-O-N-T-E-S-S-O-R-I in nam tudi. Zato vam prinašamo namige za tri naše najljubše blagovne znamke, ki se odlično ujemajo s konceptom montessori. Če vam je ta slog blizu, si brez oklevanja oglejte te blagovne znamke.

Montessori namigi: 3 priljubljene blagovne znamke

Djeco – kolekciji Primo ludo in Eduludo 

Blagovno znamko Djeco je v petdesetih letih prejšnjega stoletja ustanovila ustanoviteljica Véronique Michel-Dalès, ki se je odločila, da bo sama oblikovala in izdelovala igrače v studiu na obrežju reke Sene, kjer ima podjetje sedež še danes.

Francoska blagovna znamka Djeco se odlikuje po izvirnih didaktičnih igrah, vključno s serijama Primo ludo in Eduludo.

Primo ludo
Djecova prva serija didaktičnih iger za najmanjše otroke od 2,5 do približno 4 let, ki je nastala pred serijo Eduludo. V teh didaktičnih igrah se otroci učijo prepoznavati barve, oblike ali številke. Odvisno od tega, katero različico izberete. Karte v vseh igrah so plastične, zato so precej trpežne in jih je po potrebi enostavno oprati.

Eduludo
Ponudba didaktičnih iger za predšolske otroke in mlajše šolarje, stare od približno 4 do približno 7 let. S temi izobraževalnimi igrami otroci razvijajo različne predšolske spretnosti – učijo se šteti, prepoznavati dolžine, oblike, barve, učijo se logičnega razmišljanja, orientacije v prostoru in še veliko več. Igre so vedno namenjene enemu igralcu in enemu staršu, ki pomaga pri igri. Izberite izobraževalno igro, ustvarjalni komplet ali interaktivni delovni zvezek. Vi in vaši otroci boste navdušeni!

Grimm's 

Mavrično obarvane, nenavadno velike in fantastično ustvarjalne so igrače in gradniki nemškega družinskega podjetja Grimm's, ki proizvaja naravne, visokokakovostne in varne lesene igrače za otroke. Vse njihove kose odlikujejo popolnoma edinstven dizajn, barvitost in tudi sam okolju prijazen pristop k proizvodnji. Igrače niso pobarvane, temveč so obdelane z varnimi in nežnimi materiali, kot sta olje in vosek. Prednost te obdelave je v tem, da posamezni deli ne drsijo pri sestavljanju najrazličnejših utrinkov otroške domišljije.

Vsaka starostna skupina bo med igračami našla nekaj zase. Primerne so celo za najmanjše.

HEADU 

Z izobraževalnimi kompleti HEADU se lahko vaši otroci skozi igro učijo angleščine, branja in pisanja, spoznavajo človeško telo ali morski svet v angleščini in še veliko več. Samo izberite sestavljanko, ki ustreza starosti in interesom vašega otroka, in začnite z zabavnim učenjem.

Da je učenje lahko tudi zabavno? Da, tukaj je dokaz – velike izobraževalne sestavljanke HEADU, kjer se boste ob sestavljanju naučili neverjetno zanimivih stvari. Vsak komplet skriva drugačno obliko igre za otroke različnih starosti, vendar je načelo vedno enako – sestavite sestavljanko, se zabavajte in se naučite kaj novega.


Katere pa so vaše najljubše blagovne znamke, usmerjene v montessori?

 

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.