Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Najbolj prodajano

Detoa Kroglična steza

Z leseno stezo za kroglice se ne bo zabaval le vaš otrok. Tudi odrasli se bodo radi vrnili v otroška leta. Interaktivna gradbena sestavljanka, ki razvija domišljijo, logično razmišljanje, motorične spretnosti in prostorski vid. Komplet vsebuje 48 lesenih kosov in 10 lesenih kroglic. Kakovostna izdelava. V celoti izdelano na Češkem. Želim vedeti več
25,39 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Z leseno stezo za kroglice se ne bo zabaval le vaš otrok. Tudi odrasli se bodo radi vrnili v otroška leta. Interaktivna gradbena sestavljanka, ki razvija domišljijo, logično razmišljanje, motorične spretnosti in prostorski vid. Komplet vsebuje 48 lesenih kosov in 10 lesenih kroglic. Kakovostna izdelava. V celoti izdelano na Češkem. Certificiral neodvisni laboratorij ITC Zlín. Osnovna velikost kocke je 27x27x27 mm. Premer kroglice je 13 mm.

Velikost paketa: 29,5 x 20 x 6 cm
Starost: 3+

Te lesene igrače iz Češke so izdelane iz kakovostnega lesa, ki se pridobiva v gorskih regijah Srednje Evrope. Za barvanje uporabljamo le visokokakovostne, certificirane in ekološke barve in lake, ki ustrezajo standardu EN 71 in ne onesnažujejo okolja. Ker so igrače namenjene predvsem najmlajšim otrokom, je posebna pozornost namenjena tehnološkemu postopku in sestavljanju, kar zagotavlja stalno in visoko kakovost izdelkov.

Lesene igrače Detoa so med najkakovostnejšimi in najbolj estetskimi lesenimi igračami, ki so trenutno na voljo na evropskem in domačem trgu. Z nakupom igrač boste pri otrocih razvijali motorične sposobnosti, estetsko občutljivost in pozitiven odnos do naravnega materiala – lesa. K igračam Detoa se vračajo že generacije. Stari starši, starši – vsi so odraščali z igračami Schowanek, Tofa in DETOA.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Detoa
Dimenzije 29,5x20x6 cm
Izdelano v Evropi Da
Leta od 3 let, od 5 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo logiko, motoriko, orientacijo, domišljijo
Tip igrače sestavljanke
EAN 8593547030286
Koda izdelka Det_14230
Alternativni izdelki
4,8
5x
1x
0x
0x
0x
  • Anonimno

  • Anonimno

  • Anonimno

  • Anonimno

< 1