Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Ustvarjanje Nalepke Kreativne nalepke – Avtomobili in stroji

Kreativne nalepke – Avtomobili in stroji

Komplet lepih in čvrstih nalepk, ki jih lahko uporabljate znova in znova. Velika panoramska zložljiva igralna površina pomaga razvijati otroško domišljijo. Otroci lahko izbirajo med več kot 100 podrobnimi nalepkami, s katerimi zapolnijo v naprej natisnjeno ozadje. Zvezek formata A4 je kompakten in lahek, tako predstavlja idealno zabavo doma in na poti. Dimenzije zvezka: 30,5 x 22 cm. Primerno za otroke od 4 let starosti.
Opis in lastnosti
11,29 € z DDV
Tega izdelka zdaj žal ni mogoče naročiti.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

S tem kompletom nalepk otroke čakajo ure zabave. Velike zložljive strani so na obeh straneh potiskane s podrobnimi igrivimi ilustracijami. Otroci lahko izbirajo med več kot 100 podrobnimi nalepkami, s katerimi zapolnijo v naprej natisnjeno ozadje. Zvezek formata A4 je kompakten in lahek, tako predstavlja idealno zabavo doma in na poti.

Komplet vključuje zvezek z zložljivimi, obojestransko potiskanimi stranmi ter tri pole nalepk za večkratno uporabo.

Izdelano iz papirja s certifikatom FSC in potiskano z rastlinskimi črnili. Pri nalepkah iz ekoloških razlogov ni bil uporabljen vinil. Ustreza standardom CPSIA, ASTM in CE.

Dimenzije zvezka: 30,5 x 22 cm
Starost: 4+Glavno poslanstvo ameriškega podjetja Petitcollage je povezovanje modernega dizajna, ekologije in trajnostnosti. Izvirni izdelki so zasnovani v Kaliforniji, danes pa se prodajajo po vsem svetu. Izdelki so izdelani iz recikliranih materialov, bambusa ali kakovostnega certificiranega lesa. Vse uporabljene barve pri izdelavi so na rastlinski osnovi in so prijazne do okolja. Izdelki so zasnovani tako, da bi rasli skupaj z vašimi otroki in s svojim dizajnom ustvarjali lep in prijeten dom.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Petitcollage
Leta od 3 let, od 5 let
Namenjeno fantu
Razvijajo ustvarjalnost, motoriko
Tip igrače ustvarjanje
EAN 0758524448739
Koda izdelka DD_PTC183
Recenzije (2×)

Recenzije (2x)

5,0
2x
0x
0x
0x
0x
  • Martina

  • Preverjena stranka

Alternativni izdelki