Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Nahrbtnik za vrtec Affenzahn – Pingvin Polly

Podajte se na pustolovščino skupaj s prijaznim obrazom nahrbtnička za vrtec Affenzahn. Velikost nahrbtnika je primerna za predšolske otroke, stare od 3 let naprej. Nahrbtniki za vrtec Affenzahn so zabavni in funkcionalni hkrati. Vsaka podrobnost, od nastavljivega prsnega traku do zadrge, je skrbno premišljena.
Opis in lastnosti
59,99 € z DDV
Tega izdelka zdaj žal ni mogoče naročiti.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Kristýna
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Interaktivni in čudoviti pisani nahrbtniki za predšolske otroke. Majhnim otrokom še ni treba nositi težkih učbenikov v nahrbtniku, vendar želijo imeti prostor za shranjevanje svojih potrebščin. Nahrbtniček Affenzahn ponuja veliko več – postal bo vaš vsakdanji prijatelj, učitelj in zaščitnik.

Živalski motivi in vesele barve bodo razvedrili otroške obraze, igrive podrobnosti pa bodo hitro pregnale dolgčas. Odsevni elementi zagotavljajo varnost, mehko oblazinjenje in nastavljivi trakovi pa odpravljajo nelagodje.

Odkrijte svet z nahrbtnički za vrtec Affenzahn. Izvlecite jezik, igrajte se z zanko, zasukajte roke. Igra z najljubšo živaljo razvija otrokovo domišljijo. Odpiranje in zapiranje zaponk vadi fino motoriko.

Tehnični parametri:

- Mere (šxvxh): 20 x 12 x 31 cm.
- Teža: 420 g
- Prostornina: 8l
Affenzahnovi nahrbtniki so ergonomski, lahki in predvsem igrivi ter razvijajo otrokovo domišljijo in drobno motoriko.Blagovna znamka Affenzahn je prejela certifikat bluesign, ki dokazuje, da je proizvodnja nahrbtnikov okolju prijazna. Nahrbtniki so 50% izdelani iz recikliranih plastenk PET.

Blagovna znamka Affenzahn je v lasti podjetja Fond of Bags, ki je član fundacije Fair Wear (FWF - Fair Wear Foundation). Fundacija FWF si prizadeva za izboljšanje delovnih razmer v tekstilni industriji. To pomeni, da so izdelki izdelani v skladu z delovnimi standardi in predpisi Mednarodne organizacije dela.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Affenzahn
Dimenzije 20 x 12 x 31 cm
Ekološki izdelek Da
Leta od 3 let
Namenjeno dekletu, fantu
Teža 420 g
EAN 4057081048786
Koda izdelka AFZ-FAL-002-017
Recenzije

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!

Alternativni izdelki