Agata za vas peče spletne piškotke , da bi vam olajšala nakupovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo.
Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Nalepke za obraz – zlata princesa

Našemite se v zlato princeso iz pravljic tisoč in ene noči. Nalepke za obraz bodo izpopolnile vsak kostum za kakršnokoli priložnost. Karneval, noč čarovnic, rojstnodnevna zabava, pust – vse to so odlične priložnosti za uporabo teh nalepk. Nalepke lahko uporabljate večkrat, pomembno je le, da jih po uporabi prilepite nazaj na folijo. Nalepke so namenjene otrokom, starejšim od 3 let. Želim vedeti več
3,99 €
Ni na zalogi
Izdelek trenutno ni na voljo in ga ni mogoče kupiti.
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Nalepke za obraz bodo izpopolnile vsak kostum za kakršnokoli priložnost. Karneval, noč čarovnic, rojstnodnevna zabava, pust – vse to so odlične priložnosti za uporabo teh nalepk. Nalepke lahko uporabljate večkrat, pomembno je le, da jih po uporabi prilepite nazaj na folijo. Nalepke so namenjene otrokom, starejšim od 3 let. Dimenzije pole so 19 x 18 cm.

Ne uporabljajte na občutljivi koži ali v primeru alergije na lepila. Opravite test na delu kože in v primeru draženja nalepk ne uporabljajte.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Djeco
Leta od 9 let, od 5 let, od 6 let
Namenjeno dekletu
Razvijajo ustvarjalnost, domišljijo
Tip igrače ustvarjanje
EAN 3070900092112
Koda izdelka DJ09211
Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!