Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Roller STABILO EASYoriginal za levičarje – roza

Revolucionarno nalivno pero – roler za levičarje. Območje oprijema je narejeno iz nedrsečega materiala. Enostavno držanje pisala pomaga pri preprečevanju prezgodnje utrujenosti mišic in pojava bolečine v rokah med pisanjem. Zahvaljujoč vložku za roler s širino sledi 0,5 mm, ki vsebuje izbrisljivo modro črnilo, je roler primeren za šolarje, ki se učijo pisati. Želim vedeti več
Ta izdelek ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Kristýna
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Revolucionarno nalivno pero – roler za levičarje. Območje oprijema je narejeno iz nedrsečega materiala. Enostavno držanje pisala pomaga pri preprečevanju prezgodnje utrujenosti mišic in pojava bolečine v rokah med pisanjem. Zahvaljujoč vložku za roler s širino sledi 0,5 mm, ki vsebuje izbrisljivo modro črnilo, je roler primeren za šolarje, ki se učijo pisati.

Tehnologija rolerja šolarjem omogoča pisanje brez praskanja po papirju. Ne packa, med pisanjem lahkotno drsi in zamenjava vložka je povsem preprosta, ob njej si ne boste umazali rok.

STABILO EASYoriginal na intuitiven način pomaga do pravilnega oprijema, zato je primeren tako za začetnike kot za starejše šolarje. Območje oprijema je oblikovano posebej za desničarje in levičarje.

Pakiranje vsebuje 1 vložek za roler in imensko nalepko.

Širina sledi je 0,5 mm.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec STABILO
Izdelano v Evropi Da
Leta od 6 let
Namenjeno dekletu
EAN 4006381468374
Koda izdelka STA_3646837_xx
Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!