Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Akcija

Hama Midi - Princeska - 1100 kosov

Zabaven komplet likalnih korald in podloga v obliki princeske. Otroci lahko s pomočjo navodil in predloge izdelajo čudovito princeso, z isto predlogo pa lahko izdelajo tudi miško ali rožo. Želim vedeti več
Ta izdelek ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Paket vsebuje približno 1.100 različnih barvnih korald, 1 podlogo s princesko, papir za likanje, predloga in navodila. Igra s koraldami velikosti midi je priporočljiva za otroke od 5 let starosti dalje. Hama midi kroglice so raznobarvne, po navodilih ali lastni domišljiji jih lahko zložite na posebej v ta namen izdelano podlogo. Ko so koralde Hama položene na podlogo, jih prekrijemo s papirjem za likanje in likamo z navadnim likalnikom, dokler niso trdno spojene. Po nekaj minutah, ko se koralde ohladijo, odstranite likalni papir in nastalo sliko odstranite s podlage. Edino, kar vam preostane, je, da končni izdelek podarite ali z njim okrasite svojo sobo v obliki slik, stojal ali ga z vrvico obesite v prostor itd. Likanje korald lahko poteka le v prisotnosti odraslih!

Igra s koraldami razvija otrokovo domišljijo, motorične sposobnosti, potrpežljivost in spretnosti – otroci se učijo šteti, prepoznavati barve in oblike.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec HAMA beads
Izdelano v Evropi Da
Leta od 6 let, od 5 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo ustvarjalnost, motoriko, domišljijo
Tip igrače ustvarjanje
Velikost kroglic velikost Midi
EAN 028178040567
Koda izdelka Hama_4056_xx
Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!