Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Magnetna igrača TEGU - Swivel Bug - Pink & Purple

Prva magnetna igrača Tegu je primerna tako za dekleta od 12. meseca starosti. Lepo izdelana lesena igrača bo zabavala otroke in jim predstavila čarobnost magnetov. Prstan je narejen iz ekoloških materialov in nestrupenih barv. Skoraj neviden magnet se skriva v vsakem natančno in v veliki meri ročno obdelanem kosu. Želim vedeti več
13,99 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti


Prva magnetna igrača Tegu je primerna tako za dekleta od 12. meseca starosti. Lepo izdelana lesena igrača bo zabavala otroke in jim predstavila čarobnost magnetov. Prstan je narejen iz ekoloških materialov in nestrupenih barv. Skoraj neviden magnet se skriva v vsakem natančno in v veliki meri ročno obdelanem kosu.

Majhen komplet TEGU potovalni - v avtu, na letalu ali v restavraciji. Otroci se bodo zabavali in jim ne bo takoj dolgčas. Dimenzije igrače so 2,5 x 13 x 17,5 cm. Ta zabavna in spodbudna igrača pomaga razviti fino motoriko in koordinacijo roke-oči.


Z nakupom kompleta Tegu prispevate k dobrim stvarem. Tegu del prihodkov od prodaje vlaga v zasaditve novih dreves, zaposluje avtohtono prebivalstvo v Hondurasu, eni najrevnejših držav na zahodni polobli, in pošilja honduraške otroke v šolo.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Tegu
Dimenzije 2,5 x 13 x 17,5 cm
Ekološki izdelek Da
Leta malčki
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo motoriko, domišljijo, spretnost
Tip igrače igrače
EAN 858790006388
Koda izdelka TEGU_BGC-PRP-801T
Dodatki Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!