Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Igre in igračke glede na tip Potrebščine za dojenčke Tekstilne igrače Mom’s Care - viseč tekstilni pas za posteljico - kontrastne barve

Mom’s Care - viseč tekstilni pas za posteljico - kontrastne barve

Mehak viseč ščitnik za posteljico je namenjen najmlajšim otrokom že od rojstva naprej. Izrazite in kontrastne barve spodbujajo otrokova čutila že v prvih dneh življenja. Ščitnik za posteljico je poln presenečenj in dražljajev. Številni interaktivni elementi, kot so nezlomljivo ogledalo, šumeče strani, pisane nalepke bodo otrokom zagotovili zabavo in spodbujali njihov razvoj in zanimanje za svet okoli sebe. Ščitnik za posteljico je izdelan iz materialov, ki so prijetni na dotik in imajo različne teksture.
Opis in lastnosti
17,99 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Senzorne igračke skrbijo za pravilen razvoj otroka že od rojstva. Za razvoj svojih čutov potrebujejo otroci že od prvih dni življenja skrbno izbrane dražljaje. Otroški vid se razvija postopoma, sprva zaznavajo predvsem kontrastne barve in niso sposobni zaznavati drugih barv kot črno in belo. . Postopoma, se tej paleti pridruži še rdeča. Strokovnjaki zato priporočajo črno-bele igrače, ki bodo otroke pritegnile na začetku njihovega življenja in bodo spodbudile njihovo zanimanje za odkrivanje sveta.

Mehak viseč ščitnik za posteljico je namenjen najmlajšim otrokom že od rojstva naprej. Izrazite in kontrastne barve spodbujajo otrokova čutila že v prvih dneh življenja. Ščitnik za posteljico je poln presenečenj in dražljajev. Številni interaktivni elementi, kot so nezlomljivo ogledalo, šumeče strani, pisane nalepke bodo otrokom zagotovili zabavo in spodbujali njihov razvoj in zanimanje za svet okoli sebe. Ščitnik za posteljico je izdelan iz materialov, ki so prijetni na dotik in imajo različne teksture. Namenjen je otrokom od rojstva dalje, izdelan je v EU iz varnih materialov.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Mom’s Care
Izdelano v Evropi Da
Leta dojenčki
Namenjeno fantu, dekletu
Razvijajo čutila, motoriko
Tip igrače igrače
EAN 5907784469441
Koda izdelka MOM_944
Recenzije (4×)

Recenzije (4x)

4,8
3x
1x
0x
0x
0x
  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

Dodatki
Alternativni izdelki