Agata za vas peče spletne piškotke , da bi vam olajšala nakupovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo.
Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Stampo tekstil - Vrt metuljev - 28 kosov

Izvirne gumijaste štampiljke na osnovi iz pene. Zaradi svoje velikosti so štampiljke primerne za potisk tekstila. Primerne pa so tudi za izdelavo voščilnic in drugih projektov iz papirja. Želim vedeti več
15,60 €
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Izvirne gumijaste štampiljke na osnovi iz pene. Zaradi svoje velikosti so štampiljke primerne za potisk tekstila. Primerne pa so tudi za izdelavo voščilnic in drugih projektov iz papirja.

Štampiljke se čudovito dopolnjujejo, vendar pa izgledajo odlično tudi posamično! Kombinirajte velike in majhne štampiljke, tiskajte z različnimi barvami eno čez drugo. Komplet omogoča veliko variabilnost uporabe in izvirnost pri vsakem novem izdelku. Tako lahko izdelate na desetine najrazličnejših šalov, potiskajte domači tekstil, tekstilne torbe ali superge.

In ne samo to: Te štampiljke so primerne TUDI ZA PAPIR! Izkoristite njihovo velikost, moderne francoske motve in uskladite svoje projekte! Bonus je blazinica s tekstilno barvo - odlična novica za tiste, ki radi delate albume: črnilo se na papirju obnaša kot trajno in se v stiku z vodo ne spremeni!Torej, akvareli, vodne barvice, alkoholni flomastri, kar koli si omislite - lahko skočite naravnost v ustvarjanje!

Tekstilni projekt boste fiksirali tako, da da 5 minut temeljito likate po vpojnem materialu (tkanina, plenica). Perete lahko na 40°C.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Aladine
Leta od 6 let, od 9 let
Namenjeno dekletu
Razvijajo ustvarjalnost, domišljijo
Tip igrače ustvarjanje
EAN 3660016553968
Koda izdelka raz_55396
Dodatki
Alternativni izdelki
5,0
2x
0x
0x
0x
0x
  • Anonimno

  • Anonimno