Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Zdrava steklenica 0,5 l - svet princes

Edinstven češki izdelek za v šolo, vrtec, službo, šport in prosti čas. ZDRAVE STEKLENICE so izdelane iz polipropilena, namenjenega za medicinsko in farmacevtsko uporabo, ter preprečujejo širjenje plesni in vonja, kar je najpogostejši problem steklenic za pitje. Paket vsebuje Zdravo steklenico in rezervni zamašek.
Opis in lastnosti
Ta izdelek ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Kristýna
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Edinstven češki izdelek Zdrava steklenica je izdelana iz polipropilena, namenjenega za medicinsko in farmacevtsko uporabo, kar preprečuje širjenje plesni in vonja, kar je najpogostejši problem steklenic za pitje.

Prednosti: ne vsebuje ftalatov ali mehčalcev, je iz popolnoma novega materiala brez težkih kovin in Bisfenola A, z zamaškom, ki ga je mogoče zapreti, tesni tudi za gazirane pijače, majhna teža, praktična pregledna oblika za pijače do 100 °C. Zdrava steklenica je okolju prijazna (uporabljajo se popolnoma reciklirane, pri izdelavi se ne uporabljajo okolju obremenjujoče snovi).

Vzdrževanje steklenice je preprosto. Zdrava steklenica ima široko odprtino za polnjenje in čiščenje, možno jo je večkrat oprati v pomivalnem stroju, lahko jo kot otroško stekleničko kuhamo (temperatura 100 °C 5 minut). Prav tako je mogoče pijačo za kratek čas segrevati v mikrovalovni pečici (900 W 2 minuti). Steklenico hranite ves čas odprto. Paket vključuje tudi rezervni zamašek. Prostornina te zdrave steklenice je 0,5 litra.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Zdravá lahev
Izdelano v Evropi Da
Leta od 3 let
Namenjeno dekletu
Prostornina 0,5 l
EAN 8595573603106
Koda izdelka ZL_8950291_xx
Recenzije (3×)

Recenzije (3x)

5,0
3x
0x
0x
0x
0x
  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

Alternativni izdelki