Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Dobra igrača 2023: Namizne igre

Dobra igrača 2023: Namizne igre

Dobra igrača 10. apr. 2023 3 minute
Tereza Kotilová
Pridite in glasujte v anketi Dobra igrača 2023. Izberite svojega favorita in odločite o zmagovalcu. Glasuje lahko vsak!

Dobra igrača 2023: Namizne igre

Namizne igre

Najboljše darilo za vso družino je čas, preživet skupaj. Vsi vemo, da so skupni trenutki v današnjem hitrem času redkost, vendar so prav zato tako pomembni. Se še spomnite svojega otroštva, ko ste s starši igrali namizne gre, kot so Človek, ne jezi se!? Gotovo se vam bo pričaral nasmeh na obrazu. Enako izkušnjo omogočite tudi svojim otrokom. Če vam vreme ne bo naklonjeno, to izkoristite in doma izberite sproščujočo dejavnost, ki vas bo nasmejala in okrepila vaše odnose.

Iščete barvito in zabavno družabno igro, polno pustolovščin za vso družino? Potem vam lahko priporočimo na primer igro Karuba, ki jo ponujamo tudi v kooperativni različici za najmlajše igralce Karuba junior. Igri se lahko pridružijo vsi člani gospodinjstva, tudi najmlajši. 

Iščete prvo družabno igro za dveletnike? Preberite naše nasvete pri izbiri namiznih iger za najmanjše.

👉 Ali ste vedeli, da lahko na našem blogu najdete številne recenzije družabnih iger vseh vrst? V njih podrobno preberite, kako se vaša najljubša namizna igra igra, kaj vsebuje, komu je namenjena in kaj razvija. Tako se boste lažje odločili, ali jo potrebujete danes ali pa lahko na primer počakate do božiča.


Nominacija Dobra igrača 2023: Namizne igre

Pridite in glasujte v kategoriji namiznih iger ter vplivajte na to, katera igra iz tega izbora bo letos prejela nagrado Dobra igrača 2023.

👉 Obrazec za glasovanje je na voljo tu.

Nominirani so naslednji trije izdelki:
 

👉 Zmagovalne igrače iz vseh kategorij si lahko ogledate tukaj.
Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.