Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Dobra igrača 2023: Senzorično zaznavanje

Dobra igrača 2023: Senzorično zaznavanje

Dobra igrača 10. apr. 2023 3 minute
Tereza Kotilová
Pridite in glasujte v anketi Dobra igrača 2023. Izberite svojega favorita in odločite o zmagovalcu. Glasuje lahko vsak!

Dobra igrača 2023: Senzorično zaznavanje

Kategorija Dobra igrača 2023: Senzorično zaznavanje

Eno od čutil, ki jih spodbujamo od rojstva, je vid. Ta se sčasoma razvija in spreminja. S pomočjo vida popolnoma spoznamo svet okoli sebe. Zaznavamo svetlobo, barve, oblike in številne druge informacije. Kako pravilno spodbujati vid in katere igrače izbrati v ta namen, si preberite v članku Črno-bele igrače: Kako pravilno stimulirati otrokov vid ali Izbiramo prve otroške knjige in zgibanke za najmanjše.

Ali ste vedeli, da je pomembno, da se otroci vsak dan pogledajo v ogledalo? In zakaj? V prispevku na našem blogu bomo pojasnili 3 razloge, zakaj je treba otrokom vseh starosti omogočiti, da se pogledajo v ogledalo.

Ko se otrok nauči varno sedeti, lahko njegove male ročice prosto raziskujejo. Takoj ko se začne premikati, plaziti ali pozneje hoditi, je njegova pot prosta za raziskovanje tudi tistega, kar se je do zdaj zdelo nedosegljivo. Preberite si, kako te "profesionalne raziskovalce" zabavati in podpirati pri njihovem razvoju.

👉 Na našem blogu boste našli še veliko člankov na to zelo pogosto diskutirano temo, samo izberite in berite z užitkom.
 

Nominacija Dobra igrača 2023: Senzorično zaznavanje

Pridite in glasujte v kategoriji Razvoj čutnega zaznavanja pri najmanjših ter vplivajte na to, katera igrača ali igra iz tega izbora bo letos prejela nagrado Dobra igrača 2023.

👉 
Obrazec za glasovanje je na voljo tu.

Nominirani so naslednji trije izdelki:


👉 Zmagovalne igrače iz vseh kategorij si lahko ogledate tukaj.
Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.