Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Dobra igrača 2023: Petletniki in mlajši šolarji

Dobra igrača 2023: Petletniki in mlajši šolarji

Dobra igrača 10. apr. 2023 3 minute
Tereza Kotilová
Pridite in glasujte v anketi Dobra igrača 2023. Izberite svojega favorita in odločite o zmagovalcu. Glasuje lahko vsak!

Dobra igrača 2023: Petletniki in mlajši šolarji

Kategorija Dobra igrača 2023: Petletniki in mlajši šolarji

Vsak starš želi svojega predšolskega otroka dobro pripraviti na vstop v šolo. V šoli otroke čakajo branje, pisanje, računanje in veliko novih informacij, ki se jih bodo postopoma naučili. V Agatinem svetu se na šolo raje pripravljamo na zabaven način in z veseljem delimo svoje nasvete z vami. Več o našem navdihu, kako otroke na igriv način naučiti branja in štetja, si preberite v članku Razvijamo petletnike: Igriva priprava na šolo.

Zelo priljubljena igra, s katero otroci razvijajo svoje logično mišljenje, koncentracijo in matematično domišljijo ali ustvarjalnost, je igra znane blagovne znamke HABA Logic! CASE. V eni škatli se skriva široka paleta miselnih iger in logičnih nalog, v katerih bodo otroci uživali. Prednost je, da lahko zaradi lesenega zatiča, ki je vključen v igro, zelo enostavno preverite pravilen odgovor. Med drugimi izobraževalnimi in zelo priljubljenimi igrami sta Perlix in Numerix iz serije Eduludo blagovne znamke Djeco, ki otroke na igriv način pripravljata na šolsko okolje.

Seveda ne smemo pozabiti na razvoj fine motorike, ki temelji na gibanju zapestja in prstov.

👉 Na našem blogu boste našli še veliko drugih člankov na to zelo pogosto diskutirano temo, samo obiščite rubriko Razvijamo petletnike in boste lahko z užitkom brali.


Nominacija Dobra igrača 2023: Petletniki in mlajši šolarji

Pridite in glasujte v kategoriji Kako pripraviti predšolskega otroka na 1. razred in vplivajte na to, katera igra ali igrača iz tega izbora bo letos prejela nagrado Dobra igrača 2023.

👉 Obrazec za glasovanje je na voljo tu.

Nominirani so naslednji trije izdelki:
 

👉 Zmagovalne igrače iz vseh kategorij si lahko ogledate tukaj.
Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.