Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Zelena dostava v Agatinem svetu

Zelena dostava v Agatinem svetu

13. apr. 2023 3 minute
Tereza Kotilová
Predstavljamo vam novo možnost prevoza, ki jo lahko od letošnjega leta uporabljate v Agatinem svetu. Gre za zeleno dostavo podjetja GLS. Preberite več.

Zelena dostava v Agatinem svetu

Kaj je zelena dostava? 

Če se vam po glavi podijo "zelene misli", boste z veseljem izbrali našo zeleno dostavo. Pri izbiri dostave preprosto izberite GLS ThinkGreen in to je vse. S to izbiro prispevate k izravnavi emisij, ki nastanejo med prevozom vašega paketa. Za kompenzacijo CO2 bomo poskrbeli mi, in sicer tako, da bomo del denarja od prevoznine namenili za sajenje divjih listopadnih dreves z dolgo življenjsko dobo. Projekt sajenja vodimo in izvajamo v sodelovanju s strokovnimi neprofitnimi organizacijami in občinami ali združenji na skrbno izbranih primernih lokacijah.

Zakaj smo v svojo ponudbo vključili zeleno dostavo?

Da, dostava je nekoliko dražja, vendar se nam zdi smiselna. Že od začetka obstoja Agatinega sveta skušamo razmišljati o ekološkem pristopu. Zato vam ponujamo blagovne znamke z vsega sveta, ki so nam blizu po svoji filozofiji in pristopu do planeta. Ni jim vseeno za vpliv na planet in imajo v svojih mislih, predvsem pa v svojih dejanskih procesih, kanček "zelenega". Ali se to zdi smiselno tudi vam? Potem za svojo pošiljko izberite zeleno dostavo.

3 glavne prednosti storitve GLS ThinkGreen

  • varstvo okolja
  • zmanjšanje ogljičnega odtisa
  • nova drevesa v naši pokrajini
 

Za konec pa še Agatin namig  

Želite storiti še več za naš planet? Še naprej reciklirajte embalažne materiale od naročil pri nas. V okviru izziva recikliranja Agata predstavlja ustvarjalne nasvete, kaj lahko z otroki izdelate iz škatel. Želite izvirno hiško, parkirno hišo ali morda viteško čelado?

Agatin reciklirnik: Hiška

V članku si preberite, kako se lahko še bolj vključite v trajnostni razvoj našega planeta in kako se lahko še bolj vključimo mi.

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.