Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Merkur - Extreme Buggy - 256 kosov

Merkur je spremenljiva češka konstrukcijska igrača z dolgoletno tradicijo. Ta komplet je namenjen gradnji opreme za terenskih vozil. V tem kompletu so bile prvič uporabljene posebne vzmeti za vzmetenje koles, tako da lahko vozila zlahka premagujejo ovire. Merkur je kakovostna kovinska konstrukcijska igrača z navodili in orodjem. V kompletu se skupno nahaja 240 kosov. Želim vedeti več
Ta izdelek ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Želite zgraditi svoje terensko vozilo, ki lahko premaguje različne ovire? In to popolnoma enostavno? S tem posebnim kompletom imate edinstveno priložnost! V tem kompletu so bile prvič uporabljene posebne vzmeti za vzmetenje koles, tako da lahko vozila zlahka premagujejo ovire. Preizkusite svoje znanje in v preverite, kako hitro bodo vaši modeli premagali ovire.

V tem kompletu je 256 delov, dimenzije pakiranja so 360x270x55 mm. Konstrukcijska igrača je primerna za otroke od 6. leta dalje. Prednost je, da komplet ne bo očaral le otrok temveč tudi očete ali dedke. To pa pomeni skupno preživljanje časa z otroki, kar je neprecenljivo.

Merkur je spremenljiva češka konstrukcijska igrača z dolgoletno tradicijo. Igra otrokom predstavlja zabavo, hkrati pa jim pomaga pri razvoju finih motoričnih sposobnosti, spretnosti, domišljije in potrpljenja. Poleg tega razvijajo tudi sposobnost tehničnega razmišljanja. Konstrukcijska igra je kovinska in je primeren za otroke od 6. leta dalje.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Merkur
Dimenzije 360x270x55 mm
Izdelano v Evropi Da
Leta od 9 let, od 6 let
Namenjeno fantu
Razvijajo ustvarjalnost, motoriko
Tip igrače sestavljanke
EAN 8592782001112
Koda izdelka MERKUR_10991112_xx
Dodatki Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!