Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Vilac - lesena igra Dotakni se in najdi

Zabavna didaktična igra Dotik in najdi razvija otrokova dotik in domišljijo. Leseni predmeti so skriti v vrečki iz blaga ali v zaprti embalaži - tulcu. Manjši otroci imajo nalogo, da s svojimi besedami opišejo, kakšen predmet imajo v rokah, potem ko dajo roko v tulec. V igri lahko sodelujejo tudi starši in svojim otrokom pokažejo primer. Starejši otroci lahko igrajo igro v obliki lota ali binga, za te igre obstajajo slikovne kartice posameznih predmetov. Priporočena starost: 2-6 let. Želim vedeti več
27,85 €
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Zabavna didaktična igra Dotakni se in najdi razvija otrokova dotik in domišljijo. Leseni predmeti so skriti v vrečki iz blaga ali v zaprti embalaži - tulcu. Manjši otroci imajo nalogo, da s svojimi besedami opišejo, kakšen predmet imajo v rokah, potem ko dajo roko v tulec. V igri lahko sodelujejo tudi starši in svojim otrokom pokažejo primer. Starejši otroci lahko igrajo igro v obliki lota ali binga, za te igre obstajajo slikovne kartice posameznih predmetov.

Priporočena starost: 2-6 let.

Igrače Vilac imajo znak francoske agencije ADEME, kar pomeni, da so te lesene igrače izdelane ekološko. Varujejo okolje, ne onesnažujejo tal, vode in zraka ter ne zapravljajo energije.

Hvala @barcusa, @stefanu_mummy, @denikbatolete, @little.bara, @camelie1411.@lujzikobrtek a@adkahoffmannova za lepe fotografije igre Dotakni se in najdi. 

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Vilac
Božični nasvet Da
Dimenzije 15x16x15 cm
Ekološki izdelek Da
Leta dojenčki in malčki, od 2 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo čutila
Tip igrače igre
EAN 3048700524133
Koda izdelka DD_V52413
Alternativni izdelki

Ocena (68x) Dodaj novo oceno

4,9
65x
0x
1x
2x
0x
  • Anonimno

  • Anonimno

  • Anonimno

  • Magdalena

< 1 3 ... 17