Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Brezplačnadostava

Magnetni komplet TEGU Sunset - 42 kosov

Magnetni komplet Tegu SUNSET vsebuje 42 lesenih magnetnih delov v petih oblikah, shranjenih v lični škatli, na kateri boste našli tudi navdih za gradnjo. Natančno (večinoma ročno izdelani) leseni kosi imajo vgrajen magnet, ki ni viden, zaradi česar je komplet čaroben in tudi varen. Želim vedeti več
132,99 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti


Magnetni komplet Tegu SUNSET vsebuje 42 lesenih magnetnih delov v devetih oblikah, shranjenih v lični škatli, na kateri boste našli tudi navdih za gradnjo.

Tegu je edinstven lesen magnetni komplet iz ekoloških materialov in nestrupenih barv. V vsakem natančno in večinoma ročno obdelanem kosu se skriva skoraj neviden magnet, zahvaljujoč kateremu je mogoče posamezne dele med seboj povezati in tako ustvariti zanimive konstrukcije. Komplet pri otrocih razvija ustvarjalnost, domišljijo in fino motoriko.

Posamezni kompleti Tegu so medseboj združljivi.

Komplet vključuje: 4 visoki bloki, 4 srednji bloki, 6 mega dolgih plošč, 6 dolgih deščic, 6 kratkih deščic, 6 kock, 2 poševni prizmi, 4 trapezne klade in 4 kolesa

Primerno za otroke od 1. leta dalje.

Z nakupom kompleta Tegu prispevate k dobremi stvari. Tegu del prihodkov od prodaje vlaga v zasaditve novih dreves, zaposluje avtohtono prebivalstvo v Hondurasu, eni najrevnejših držav na zahodni polobli, in pošilja honduraške otroke v šolo.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Tegu
Ekološki izdelek Da
Leta od 5 let, od 2 let, od 3 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo motoriko, domišljijo, spretnost
Tip igrače sestavljanke
EAN 853606003919
Koda izdelka TEGU_42P-SNS-508T
Dodatki
Alternativni izdelki
5,0
1x
0x
0x
0x
0x
  • Anonimno

    Nad kompletom za sestavljanje smo navdušeni, zato bomo kupili še več delov. Petletni sin vsak dan sestavlja zelo kreativne oblike in se ob tem zelo zabava. Enoletna hčerka za zdaj še samo poskuša, jaz pa sem pomirjena, ker vem, da je to kvaliteten, zdrav material. Hvala!!!